Znížená cena 153,00 € Bežná cena 228,00 €
Do 6 - 12 týždňov
Kód produktu 77306
Rozmery
Výška: 45 cm
Hľbka: 40 cm
Šírka: 100 cm
Váha
11 kg

Lavica Kastle béžová: Nohy z masívneho dreva, ozdobné prešívanie, ozdobné gombíky, úložný priestor vo vnútri

Lavica Kastle je vynikajúcim doplnkom do vášho interiéru v rustikálnom štýle. Jej nohy sú vyrobené z masívneho dreva, čo zabezpečuje pevnosť a stabilitu. Tento kus nábytku je nielen štýlovým prvkom, ale aj praktickým riešením vďaka svojmu úložnému priestoru vo vnútri.

Béžová farba lavice Kastle je prirodzená a skvele zapadá do vidieckeho prostredia. Jej dizajn je inšpirovaný štýlom Chesterfield, ktorý je charakteristický prešívaným čalúnením a ozdobnými gombíkmi. Tieto detaily pridávajú lavičke eleganciu a šarm, ktorý okúzli každého, kto ju uvidí.

Lavica Kastle do spálne ponúka nielen štýlový vzhľad, ale aj praktické využitie. Úložný priestor vo vnútry lavice poskytuje dostatok miesta na uloženie rôznych predmetov, ako sú deky, vankúše, hračky alebo ďalšie drobnosti. Vďaka tomu môžete udržať svoj priestor čistý a organizovaný.

Táto béžová lavica vytvára vidiecku atmosféru a prináša do vášho interiéru teplý a priateľský pocit. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí milujú rustikálny štýl a chcú do svojho domova pridať dotyk elegancie. Lavica Kastle s masívnymi nohami, ozdobným prešívaním a úložným priestorom je dokonalým nábytkovým prvkom, ktorý spája praktickosť s krásou.

 
Viac informácií
Rozkladací stôlNie
Farbabéžová
Materiál100% polyester, drevené nohy
Výška45
Hĺbka40
Šírka100
© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené