Znížená cena 744,00 € Bežná cena 918,00 €
Do 14 - 20 týždňov
Kód produktu 64525
Série CAMBRIDGE HONEY
Rozmery
Výška: 90 cm
Hľbka: 140 cm
Šírka: 200 cm
Váha
65 kg

CAMBRIDGE HONEY Posteľ s vyrezávaným čelom 140x200 cm, akácia

CAMBRIDGE HONEY Posteľ

Posteľ do spálne Cambridge je pohodlnou posteľou v noblesnom koloniálnom štýle. Je z kvalitného masívneho akáciového dreva, čo potvrdzuje jej odolnosť a prirodzený vzhľad. S veľkou opierkou hlavy a detailnými ozdobnými prvkami ponúka komfortné miesto na oddych.

Táto kvalitná konštrukcia z nášho najlepšieho sortimentu CAMBRIDGE je vhodná pre mnoho ďalších kusov nábytku. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí preferujú klasický a iný štýl v spálni.

Posteľ v koloniálnom štýle zo série CAMBRIDGE je skutočnou klasikou. Jej masívne akáciové drevo je spracované s trblietavým medovým povrchom, ktorý podčiarkuje jeho jedinečnú kresbu a filigránsku štrukturálnu prácu. Tento nábytok pridáva do spálne šarm a eleganciu.

Rám postele je pevný a stabilný. Opierka aj podnožka sú zdobené reliéfnymi detailmi, ktoré priťahujú pozornosť. Jednoduchý  dizajn tejto postele v koloniálnom štýle z akáciového dreva sa stáva skvelým doplnkom pre vašu spálňu.

Užite si pohodlie a krásu tejto postele a ďalšie kusy nábytku z nášho špičkového radu CAMBRIDGE, ktoré dokonale doplnia váš interiér.

Manželská posteľ s čelom CAMBRIDGE je štýlový masívny nábytok nemeckej kvality. Keďže sa jedná o prírodný produkt,každý kus môže byť jedinečný, čo môže mať za následok aj farebné odchýlky. Nedokonalosti a nerovnosti sú súčasťou prírodného materiálu. postele nie je rošt ani matrace, ktoré si treba objednať samostatne z našej ponuky.
Posteľ je dodávaný bez roštov a matracov.

Viac informácií
Povrchlakované
Kvalitakompletný masív
Druh drevaAkácia
Rozkladací stôlNie
Štýlrustikálny
KrajinaNemecko
Farbamedová
Materiáldrevo
Výška90
Hĺbka140
Šírka200

Podobné produkty

© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené