Magazín

Swipe to the right

Výstredná obývačka pre rodinu muzikantov od spoločnosti Design Geometrix

Výstredná obývačka pre rodinu muzikantov od spoločnosti Design Geometrix

Kreatívny tím spoločnosti Design Geometrix nedávno dokončil dizajn miestnosti, ktorá bola skutočnou výzvou, nakoľko má slúžiť ako salón (špeciálna obývacia izba) pre rodinu hudobníkov. Tu je tlačová správa, ktorú nám zaslali architekti: “Našimi hlavnými úlohami bolo: vymyslieť odkladací systém pre hudobné vybavenie, knihy a ďalšie predmety a to bez toho aby sa zúžil priestor v miestnosti, poskytnúť priestor na spanie a miesto na skúšky a poskytovanie lekcií.

Rozhodli sme sa zmeniť geometriu miestnosti a tým sa zbaviť obvyklého nudného plánovania. Stena s televíziou bola oživená plstenými panelmi (plsť je skvelý zvukotesný materiál); medzi panely bolo zabudované mierne osvetlenie a samotná stena bola navrhnutá tak, aby pôsobila dojmom ľahkosti. Centrálna časť steny mierne vyčnieva oproti zvyšku a v hornej a dolnej časti boli nainštalované zrkadlá, vďaka čomu máte pocit ako by sa stena vznášala nad zemou. Monochrónna farba sa dá zmeniť za pomoci LED osvetlenia, ktoré dokáže kedykoľvek zmeniť hrejivé farby v miestnosti“. [Fotografie a informácie boli poskytnuté spoločnosťou Geometrix Design prostredníctvom emailu]

ZDROJ: Freshome

18. júla 2017 od Lucia P. V kategórii: Architektúra a Dizajn