Mesačné archívy: Október 2021

  1. Fínsky dom pri jazere ponecháva veci jednoduché

    Fínsky dom pri jazere ponecháva veci jednoduché

    MNy Arkitekter postavil dom Åkerudden pri jazere vo vidieckej komunite Tenala. Výsledok zdôrazňuje "autentickosť, jednoduchosť, lokalitu a udržateľnosť", čo časopis dezeen cituje ako zoznam cieľov firmi

    Čítaj viac »
  2. Ako sa stať ranostajom

    Ako sa stať ranostajom

    Je to kľúčový moment a stane sa to každý deň. Váš budík, či už používate rádio, iPhone alebo analóg, prehráva tón, ktorým začína váš deň. Máte na výber: odložíte ho alebo použijete?

    Čítaj viac »
  3. Kreatívny dizajn stoličky vzdáva hold Shukhovovej veži v Moskve

    Kreatívny dizajn stoličky vzdáva hold Shukhovovej veži v Moskve

    Shukhovova stolička od návrhárskeho dua Anny Strupinskaya & Alexeya Ivashkevich je poctou veži slávneho ruského architekta Vladimíra Shukhova v Rusku. Postavená v Moskve na začiatku dvadsiatych rokov dvadsiateho storočia, Shuhovova veža predstavuje špeciálnu štruktúru pozostávajúcu zo série hyperboloidných úsekov naukladaných navzájom na seba tak, aby sa priblížili celkovému kužeľovitému tvaru.

    Čítaj viac »
  4. Terasové štúdiové apartmány na pobreží ostrova Madeira

    Terasové štúdiové apartmány na pobreží  ostrova Madeira

    Mayer a Selders vytvorili dva spoločné štúdiové byty vo vidieckom Jardim do Mar, na juhozápadnom pobreží ostrova Madeira. Tento nádherný ostrov v Atlantiku je súčasťou Portugalska.

    Čítaj viac »
  5. Letná vila v Kalifornii – buďte v spojení so živou prírodou

    Letná vila v Kalifornii – buďte v spojení so živou prírodou

    Lúka obkolesená obrovskými dubmi navodzujúca pocit dovolenky bola perfektným miestom pre túto letnú vilu v Kalifornii, ktorú navrhol Turnbull Griffin Haesloop. Táto rezidencia splýva s okolitou živou krajinou a poskytuje dokonalú rovnováhu medzi vonkajším priestorom a interiérom.

    Čítaj viac »
  6. 28 úžasných tapiet, ktoré budete vo svojom domove milovať

    28 úžasných tapiet, ktoré budete vo svojom domove milovať

    Nepopierame, že veľkorozmerné tapety vyzerajú fakt skvelo. Od prírodných motívov cez geometrické tvary, až po divoké či zábavné tapety. Každopádne, sú skvelým spôsobom, ako oživiť izbu bez zbytočných dekorácií a neporiadku.

    Čítaj viac »
  7. Moderný dom v Toronte s obsahom zinku

    Moderný dom v Toronte s obsahom zinku

    Kanadská architektonická firma +tongtong skonštruovala Zinc House(zinkový dom) , ktorý spája súčasný štýl a tradičný štýl domov v Toronte, v časti East End.

    Čítaj viac »
  8. Rekonštrukcia bytu s moderným nádychom v stredovekej Barcelone

    Rekonštrukcia bytu s moderným nádychom v stredovekej Barcelone

    Anke a John Summerhillovci z Minotti v Londýne zrekonštruovali luxusný byt v Barrio Gotico, v srdci stredovekej Barcelony. Táto oblasť je známa svojimi tmavými, úzkymi uličkami a historickou architektúrou. Táto dvojica sprístupnila štvorpodlažný priestor s moderným vzhľadom a s množstvom prirodzeného denného svetla.

    Čítaj viac »
  9. Izba pre teenagerov v štýle celebrít

    Izba pre teenagerov v štýle celebrít

    Teenager, ktorý žije v tomto juhoafrickom dome má zábavnú izbu, na ktorú by bol Tony Hawk hrdý. Inhouse Brand Architects umiestnili do priestoru betónovú kaďu inšpirovanú skate parkom v Londýne podľa vzoru v magazíne Visi. Projektový tím ešte zdokonalil tento senzačný prvok s umeleckými dielami pouličného umelca Jacka Foxa, ktoré pokrývajú steny.

    Čítaj viac »
  10. Moderný dom uprostred historickej architektúry v Berlíne

    Moderný dom uprostred historickej architektúry v Berlíne

    Projekt Miller's House od Asdfg Architekten vkladá súčasný moderný dizajn medzi historické stavby na okraji Berlína, v časti Prenzlauer Berg. 170-ročná budova potrebovala akútne obnovu. Nakoniec je výsledkom unikátny dom zakotvený do histórie mesta.

    Čítaj viac »
© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené