Mesačné archívy: November 2022

  1. 5 Jednoduchých spôsobov ako uplatniť trendy interiérneho dizajnu roku 2019

    5 Jednoduchých spôsobov ako uplatniť trendy interiérneho dizajnu roku 2019

    S nadchádzajúcim novým rokom sa tešíme na nové trendy v dizajne. Pritom v roku 2019 na nás čakajú skutočne úžasné novinky. Interiéroví dizajnéri sa zúčastňovali diskusií týkajúcich sa populárnych trendov roku 2019 posledných 6 mesiacov. Výsledkom sú trendy, ktoré zahŕňajú bohaté farby, šikovné využitie priestoru, elegantný nábytok a sústredenie pozornosti na ekologicky orientované riešenia.

    Čítaj viac »
  2. 5 Tvorivých spôsobov ako vo vašom priestore využiť výrazné farby

    5 Tvorivých spôsobov ako vo vašom priestore využiť výrazné farby

    Výrazné farby sú skvelým doplnkom akéhokoľvek priestoru. Predstavujú pútavý prvok, ktorý okamžite pritiahne vašu pozornosť. Hodia sa k viacerým štýlom počnúc detskou izbou až po umelecky alebo bohémsky ladený priestor pre dospelých.

    Čítaj viac »
  3. 5 Spôsobov ako si v roku 2019 vytvoriť harmonický domov

    5 Spôsobov ako si v roku 2019 vytvoriť harmonický domov

    Ak ešte stále hľadáte vhodné predsavzatie na tento rok, potom pre vás máme jeden návrh: navrhnite si harmonický domov. Je to skvelé predsavzatie, pretože požadovaný výsledok je pomerne jednoduché dosiahnuť.

    Čítaj viac »
  4. Pustite v zime do vnútra slnko za pomoci solária

    Pustite v zime do vnútra slnko za pomoci solária

    Výskum ukazuje, že slnečné svetlo zvyšuje v našom tele hladinu serotonínu - chemikálie, ktorá vyvoláva pocit šťastia a dobrej nálady. Počas zimných mesiacov nám chladné počasie neumožňuje stráviť vonku toľko času, koľko by sme chceli. Skvelou možnosťou ako pustiť do vnútra viac svetla aj počas zimných mesiacov predstavujú soláriá.

    Čítaj viac »
  5. Naša spálňa snov

    Naša spálňa snov

    Predstavte si snívanie vo vašej spálni snov. V Bighome sme strávili množstvo času uvažovaním práve na tým. Keďže každý z nás je posadnutý dizajnom a dekoráciami, každý člen nášho tímu strávil čas, námahu a – áno – aj peniaze na vytvorenie tej úžasnej spálne, ktorá vyhovuje nášmu osobnému vkusu.

    Čítaj viac »
  6. Výber architekta: zvážte 5 faktorov

    Výber architekta: zvážte 5 faktorov

    Ak by ste sa rozhodli ostrihať si vlasy na krátko, určite by ste šli za kaderníkom, ktorý je známy tým, že vie vytvoriť nádherné krátke účesy. Na podobnom princípe funguje aj výber architekta: každý z nich má svoj vlastný štýl a špecializáciu. Aj keď dvaja architekti môžu mať rovnaké technické vzdelanie, výsledok ich práce môže byť úplne odlišný. To je dôvodom, prečo je v dizajnovom procese výber architekta tak dôležitý.

    Čítaj viac »
  7. Kalifornská rezidencia usadená medzi masívnymi dubmi

    Kalifornská rezidencia usadená medzi masívnymi dubmi

    Dougal Murray dokončil dizajn modernej kalifornskej rezidencie s názvom Mulholland Hills Home, nachádzajúcej sa v Beverly Hills. Projekt spočíval v rekonštrukcii domu z 30. rokov, ktorý sa ukrýval medzi masívnymi dubmi nad údolím Studio City.

    Čítaj viac »
  8. Jednoduchý a rýchly spôsob ako zmodernizovať svoj dom v roku 2019

    Jednoduchý a rýchly spôsob ako zmodernizovať svoj dom v roku 2019

    Radi by ste s nadchádzajúcim rokom vdýchli svojmu domu nový život? V tom prípade určite budete chcieť obohatiť svoj domov o prvky moderných dizajnových trendov. Pri pohľade na najnovšie moderné priestory možno budete mať pocit, že váš cieť je nedosiahnuteľný.

    Čítaj viac »
  9. Kanadská rezidencia so šiestimi spálňami s úžasným výhľadom

    Kanadská rezidencia so šiestimi spálňami s úžasným výhľadom

    Rezidencia Vallée du Parc je opätovnou interpretáciou práce známeho architekta menom Frank Lloyd Wright. Jednopodlažná rezidencia so šiestimi spálňami sa vyznačuje blízkym vzťahom s okolitou krajinou.

    Čítaj viac »
  10. 4 Spôsoby ako zabezpečiť, aby veľká miestnosť nepôsobila stroho

    4 Spôsoby ako zabezpečiť, aby veľká miestnosť nepôsobila stroho

    V bighome pomerne často hovoríme o tom, ako navrhnúť priestor v malých miestnostiach. Pravdou však je, že náš čas a záujem si zaslúžia aj majitelia domov, ktorí majú presne opačný problém. Dnes vám predstavíme najlepšie triky ako navrhnúť dizajn veľkých miestností.

    Čítaj viac »
Page
© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené