Mesačné archívy: December 2022

  1. Nevyhnutné dekorácie pre vaše Airbnb

    Nevyhnutné dekorácie pre vaše Airbnb

    Dovolenkové a rekreačné prenájmy ako sú Airbnb ponúkajú cestovateľom pocit domova aj keď sú na cestách. Najobľúbenejšie domy na prenájom ponúkajú nielen pohodlie domova, ale ešte niečo naviac. Prenajímatelia sa snažia vytvoriť dokonalé miesto, kam sa hostia budú (po zanechaní skvelých recenzií) radi znova a znova vracať.

    Čítaj viac »
  2. Ako si vybrať koberec aby ladil so štýlom miestnosti

    Ako si vybrať koberec aby ladil so štýlom miestnosti

    Výber nového koberca do miestnosti môže byť pomerne skľučujúcou skúsenosťou. Väčšina z nás má predstavu že je to pomerne jednoduché: len koberec položíme na zem a je to. Potom však uvidíte všetky tie typy a farby kobercov, ktoré sú k dispozícii.

    Čítaj viac »
  3. 4 Jednoduché spôsoby ako využiť tapetu v spálni a dosiahnuť nový vzhľad

    4 Jednoduché spôsoby ako využiť tapetu v spálni a dosiahnuť nový vzhľad

    Mnoho ľudí sa už pokúsilo oživiť svoju spálňu za pomoci tapety, avšak len zopár z nich dokázalo maximálne využiť potenciál tohto materiálu. Tapetu by sme nemali využívať len na to, aby sme zakryli bielu stenu.

    Čítaj viac »
  4. Skrášlite svoj priestor červenou a získate úžasný dizajn

    Skrášlite svoj priestor červenou a získate úžasný dizajn

    Červená nikdy nevyjde z módy, ak keď v priebehu času sú populárne rozličné odtiene červenej. Momentálne je v kurze bohatá, výrazná červená a my máme pre vás hneď niekoľko nápadov, ako si skrášliť svoj domov s využitím tohto bohatého odtieňa.

    Čítaj viac »
  5. Čo by ste ako nájomca bytu mali a nemali robiť

    Čo by ste ako nájomca bytu mali a nemali robiť

    Bývanie v prenajatej nehnuteľnosti vám ponúka množstvo slobody, kedy sa nemusíte zaoberať vecami ako sú opravy alebo údržba domu. Nájomcovia zvyčajne nie sú zodpovední za záležitosti ako je kosenie trávy alebo oprava vodovodných potrubí.

    Čítaj viac »
  6. Posuvné/skladané sklenené dvere odstraňujú hranicu medzi interiérom a exteriérom

    Posuvné/skladané sklenené dvere odstraňujú hranicu medzi interiérom a exteriérom

    Nič nedokáže tak prepojiť vonkajšie prostredie s interiérom ako sklenené dvere. V jedinom okamihu dokážu vytvoriť vchod do prírody. S posuvnými sklenenými dverami, ktoré sa dokážu poskladať maximalizujete vnútorný aj vonkajší priestor svojho domova, vďaka čomu získate viacero možností na oddych a zábavu.

    Čítaj viac »
  7. Ako vo vašom dome využiť čiernu stenu tak, aby vyzerala dobre

    Ako vo vašom dome využiť čiernu stenu tak, aby vyzerala dobre

    Hľadáte nový, dobre vyzerajúci trend pre svoj domov? Potom sa určite budete chcieť pozrieť na čierne steny. Na prvý pohľad sa môže zdať, že čierne steny sú príliš deprimujúce, môžu uzatvárať priestor alebo vytvárajú nesúlad s ostatnými prvkami miestnosti. Navyše majú reputáciu, že sú prvou voľbou rebelujúcich tínedžerov.

    Čítaj viac »
  8. Spoločné sťahovanie: čo robiť ak sa s partnerom nezhodnete vo vkuse

    Spoločné sťahovanie: čo robiť ak sa s partnerom nezhodnete vo vkuse

    Ak by sme sa vás opýtali na dôvody, prečo je váš partner pre vás dokonalý, výsledkom by bol pravdepodobne dlhý zoznam jeho vlastností. To však ešte neznamená, že sa takto k sebe hodia aj štýly, ktoré preferujete. Dokonca aj váš dokonalý partner nemusí mať rovnakú predstavu o bývaní, ako vy. Avšak obaja si zaslúžite bývať v prostredí, ktoré milujete.

    Čítaj viac »
  9. Z týchto podkroví nebudete chcieť zísť dolu

    Z týchto podkroví nebudete chcieť zísť dolu

    V minulosti bolo podkrovie zvyčajne miestom, kam sme odkladali veci, ktoré sme potrebovali len príležitostne, alebo nepotrebovali vôbec. V hororoch to bolo miesto, kde sa ukrývali strašidlá. Možno práve vďaka takémuto mediálnemu zobrazeniu máme tendenciu sa podkroviu vyhýbať ak je to len trochu možné.

    Čítaj viac »
  10. Útulný domov: Ako zútulniť chladný priestor

    Útulný domov: Ako zútulniť chladný priestor

    Moderný dizajn je charakteristický čistými líniami a nezaplneným priestorom. To však nanešťastie znamená, že domy v modernom štýle nepôsobia práve útulne. Moderné stavby s jednoduchou farebnou paletou sa môžu zdať chladné a pôsobiť sterilne, najmä v prípade otvoreného dispozičného riešenia pôdorysu. Ak bojujete s tým, že váš dom pôsobí (a vyzerá) príliš chladne, schopnosť zútulniť môže výrazne pomôcť

    Čítaj viac »
Page
© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené