Mesačné archívy: December 2021

  1. Pánska podkrovná spálňa v Poľsku vyžarujúca charakter

    Pánska podkrovná spálňa v Poľsku vyžarujúca charakter

    Vitajte v modernej podkrovnej spálni s výnimočnou osobnosťou. Jej majiteľ, mladý právnik, sa rozhodol premeniť prázdne podkrovie budovy v meste Sopot v Poľsku na pokojné miesto určené na relax.

    Čítaj viac »
  2. Štýlový dom v Amsterdame oživený excentrickými dekoráciami

    Štýlový dom v Amsterdame oživený excentrickými dekoráciami

    Amsterdamské štúdio Cocoon Living premenilo obrovský trojposchodový dom na moderný domov pre rodinu milujúcu cestovanie. Rekonštrukcia bola časťou väčšieho projektu, ktorého cieľom bolo vylepšiť vzhľad viacerých starších stavieb lemujúcich kanály Amsterdamu v Holandsku.

    Čítaj viac »
  3. Čo urobiť ak máte pocit, že interiéru niečo chýba: 3 vylepšenia interiérového dizajnu

    Čo urobiť ak máte pocit, že interiéru niečo chýba: 3 vylepšenia interiérového dizajnu

    Občas aj keď postupujete presne podľa základných princípov interiérového dizajnu do posledného písmena, váš projekt nevyzerá podľa vašich predstáv. Nie je to tým, že je s ním niečo zlé, len máte z miestnosti pocit, že to nie je ono. Ak ste niekedy boli v tejto situácii, poznáte aké to môže byť frustrujúce. Koniec koncov, ako máte vedieť kde nájsť riešenie?

    Čítaj viac »
  4. 5 Zásad ako vytvoriť minimalistický a praktický dizajn

    5 Zásad ako vytvoriť minimalistický a praktický dizajn

    V súčasnosti naberá minimalistický vzhľad neustále na popularite. Nemusíte ani dlho hľadať na stránkach ako je Bighome, aby ste našli množstvo fotografií s úhľadne organizovaným interiérom. Tieto priestory majú tendenciu vyzerať nedotknuto a tak upravene, až máte problém predstaviť si, že v nich niekto skutočne býva.

    Čítaj viac »
  5. Tvorivé nápady pre farbu vašej kuchyne, vďaka ktorým bude žiariť

    Tvorivé nápady pre farbu vašej kuchyne, vďaka ktorým bude žiariť

    Keď uvažujeme o renovácii kuchyne, väčšina z nás má na výber z overených dizajnérskych možností: drevo alebo biele kuchynské skrinky, pracovné dosky zo žuly alebo kremeňa, základná povrchová úprava alebo povrch z nerezovej ocele.

    Čítaj viac »
  6. Dom manželského páru dôchodcov ktorí milujú umenie

    Dom manželského páru dôchodcov ktorí milujú umenie

    Rezidencia Laman v Texase bola nedávno aktualizovaná spoločnosťou A Gruppo Architects pre manželský pár dôchodcov. Po 40 rokoch výučby umenia a interiérového dizajnu na Štátnej univerzite v Texase, chceli zo svojho domova urobiť galériu a štúdio zároveň, aby dodali svojmu domovu nádych modernosti z roku 1970.

    Čítaj viac »
  7. Každý knihomol bude túto kabínu v New Yourku Obdivovať

    Každý knihomol bude túto kabínu v New Yourku Obdivovať

    Klienti Studio Padron požiadali o samostatnú knižnicu a penzión v lese za dovolenkovým domom v New Yorku. Dostali miestnosť Hemmelig, idylický priestor pre milovníkov kníh, aby sa mohli nerušene schúliť do kresla či na gauč a listovať svojou obľúbenou knihou..

    Čítaj viac »
  8. 11 vecí, ktoré spôsobujú, že váš dom vyzerá chaoticky

    11 vecí, ktoré spôsobujú, že váš dom vyzerá chaoticky

    Každý chce mať čistejší a menej preplnený domov. Ale väčšina ľudí tiež vie aj to, čo môže táto úloha hlbokého čistenia skutočne znamenať.

    Čítaj viac »
  9. Zelená strecha poukazuje na udržateľné bývanie na austrálskom pobreží

    Zelená strecha poukazuje na udržateľné bývanie na austrálskom pobreží

    Klienti tohto udržateľne vybudovaného projektu v Austrálii úzko spolupracovali s ArchiBloxom, aby zabezpečili, že Avalon House bude mať na pôdu minimálny vplyv . Napríklad zelenou strechou plnou kríkov a vínnej révy.

    Čítaj viac »
  10. Rezidencia v tvare "V" v Coastal Quebec

    Rezidencia v tvare "V" v Coastal Quebec

    Tento dom, ktorý dostal meno po najjasnejšej hviezde v konštelácii Aquila, sa nachádza v meste Cap-à-l'Aigle, v regióne Charlevoix, QC, v Kanade. Altaïr znamená "lietajúci orol". Čo robí dom výnimočným je jeho "V" tvar a dlhá fasáda, ktorá zapadá do prírody.

    Čítaj viac »
Page
© 2022 Bighome.sk - Všetky práva vyhradené