Milujeme kúpeľne spolu s jej nádhernými štýlmi a myšlienkami, z ktorých je ťažké vybrať jednu. Dajte preč jednotvárnosť z kúpeľní a vytvorte si miesto priamo stvorené na relax, kde sa budete cítiť ako v luxusných kúpeľoch. Potrebujete nejaké nápady na skrášlenie si svojho domova ? Inšpirujte sa nami vybranými kúpeľňami každého štýlu


„KVETINOVÁ MAĽBA"

„Milujem čerešňové kvety, " povedala raz návrhárka Caroline Beaupère. Toto nezvyčajné dielo v kúpeľni v dome Jersey City, New Jersey bolo inšpirované japonským tradičným zvykom známym pod názvom Hanami. Je to obdivovanie krásy kvitnúcich kvetov na oslavu príchodu jari. Celá kúpeľňa má nežný, romantický a voňavý nádych po kvetoch.

„ORANŽOVÝ AKSENT"

Zrkadlá v štýle Pagoda a Serena & Lily. Pagoda je označenie pre budhistickú stavbu veží, čo môžeme vidieť po okrajoch zrkadiel. Tieto štýly dávajú „malý nádych" tomuto dielu v domoch na Bahamách, ktoré navrhla Amanda Lindroth.


„LISTNATÁ ZELEŇ"

Kúpeľňa je navrhnutá tak, aby sme mali pocit zatvorenosti. Túto kúpeľňu v štýle vintage, navrhol Bill Ingram v Lake Martin, Alabama. Ponúka štýl svietidiel a voľne stojace starožitné dubové umývadlá.

„PÁSIKY V TVARE „V" NA PODLAHE"

V meste New York ich navrhla Alla Akimova, steny a povrchy sú vytvorené zo skla, len podlaha v tejto jasnej kúpeľni vzbudzuje naozajstnú drámu.

Ďalšie kúpeľne:

„PLÁŽOVÁ KÚPEĽŇA"

„BIELA A ČIERNA"

„DREVENÁ KRAJINA"


„STARÁ ŠKOLA KÚZIEL"


„MODRÁ KÚPEĽŇA"






„BIELE KÚPEĽŇE"









„"BEAUTY" KÚPEĽŇA"


Ktorú z týchto kúpeľní by ste si vedeli prestaviť u vás doma ?



zdroj: freshome