jedálenské stoličky

Jedálenské stoličky do francúzskej reštaurácie

Klasickú obsluhu s bielymi obrúskami a krásnymi obrusmi podporujú jedálenské stoličky čalúnené velúrom alebo umelým semišom. Aktuálne reliéfne vzory v štýle čalúnenia kráľovských kočov – kosoštvorce s veľkými gombíkmi.

Kolekcie KASTLE a BARROCK ponúkajú dve možnosti stoličiek:

V jedálenskom kúte sú umiestnené pohodlné stoličky s podrúčkami na dlhé rozhovory;

vhodné na rýchly pohyb, modely bez podrúčok sú potrebné v banketových sálach, bližšie k vstupnej skupine a baru.

Jedálenské stoličky do reštaurácie v štýle loft

Bighome ponúka niekoľko riešení kolekcií do brutálneho interiéru: MARTIN, FLORIDA, MARTIN II, DARKNESS, BRACE. Na pozadí betónu a muriva vyzerajú stoličky na pevnej kovovej základni s čalúnením z prírodnej alebo ekologickej kože harmonicky a veľmi lacno. Farby sú mokrý asfalt, hnedá, šedá, tmavožltá.

Jedálenské stoličky do reštaurácie v štýle Chicaga

Roaring Twenties sa spája s pôvabom a príliš voľnou interpretáciou slobody výberu. Nábytok je masívny, pevný a koketný zároveň. Hostia sa môžu tešiť na:

  • svetlé kreslá na tenkých obdĺžnikových nohách z kolekcie LAFT;
  • symbióza klasického a moderného TALIANSKA, SCANIA MEISTER;
  • dravý dizajn stoličiek EVERLASTING.

Farby fialová, fialová, žltá, čierna.

Jedálenské stoličky do reštaurácie v štýle fusion

Harmónia vo fúzii rôznych štýlov je charakteristickým znakom fusion kuchyne. Prekvapte svojich hostí stabilitou stoličiek na pyramídových nohách z kolekcie EUPHORIA, DIVAN, LAFT II, ​​​​HOLLAND, TACOMA, DARKNESS, SEATTLE.

Jedálenské stoličky do stredomorskej reštaurácie

Miešanie gréckych, talianskych, španielskych štýlov – veľa bielej a modrej, jasné farebné akcenty. Stoličky z kolekcie BROOKLYN, MAKASSAR sú vhodné do pizzerií ​​a rybích reštaurácií. Takéto modely sa ľahko zdobia lukmi, jasnými vankúšmi, menia akcenty na letnú sezónu alebo Vianoce.