Farba a osobitosť: kancelácia Webshake v Bukurešti od Archiinteriérov

Monica Corduneanu zo spoločnosti Archinteriéry nám poslala fotografie kancelárie Webshake, projektu ktorý nedávno dokončila. Podľa slov dizajnérky "bolo hlavnou myšlienkou vytvoriť jedinečný a osobitý priestor. Klienti zároveň požadovali vytvorenie zábavného a pestrofarebného interiéru. To je dôvod prečo som vybrala dve výrazné farby, tyrkysovú a žltú, spolu s pridaním trocha červenej farby. Žlté škvrny na stenách reprezentujú logo spoločnosti, ktoré je zároveň vyryté do povrchu stolov.

design ideas Webshake

Priestor interiéru je rozdelený do troch miestností. Jedna je určená pre dvoch mladých ľudí, ktorí vlastnia spoločnosť, jedna je pre zamestnancov a jedna pre oddych. Pre prvú miestnosť boli navrhnuté dva zábavné stoly, ktoré sú vyrobené z drevených dosiek pokrytých sklom. Aby som týmto dvom kusom nábytku dodala viac osobnosti a vytvorila jedinečný vzhľad, vložila som medzi spomenuté dve vrstvy staré platne. Police na stenách sú vyrobené z rovnakého typu drevených dosiek ako stoly.

design interior Webshake

Druhá miestnosť je podobná tej prvej. Použila som rovnaké farby a rovnaké dekorácie na steny. Pre steny v prvých miestnostiach som vytvorila zaujímavé tvary z lepenkových trubíc, ktoré podľa môjho názoru predstavujú zábavný spôsob, ako dodať priestoru osobitosť. Okrem toho, keď zasvieti slnko, vytvára na stenách skutočne dynamické tiene. Pre oddychovú miestnosť som chcela vytvoriť nábytok so špeciálnym dizajnom, takže som skombinovala stôl určený na stolný futbal so stolom z drevených dosiek, ktoré boli použité aj v ostatných miestnostiach. Prvky ako sú lepenkové trubice platne, drevené dosky s drsným vzhľadom a mnohé ďalšie sú rôznorodé nástroje, ktoré som použila na vytvorenie zábavného a živého priestoru". [Fotografie a informácie boli poskytnuté prostredníctvom e-mailu od Moniky Corduneanu]

Webshake (4)Webshake (5)Webshake (6)Webshake (7)Webshake (8)Webshake (9)Webshake (10)Webshake (11)Webshake (12)Webshake (14)Webshake (15)Webshake (17)




zdroj: freshome