Kuchynský ostrov so zabudovanou pohovkou zdokonaľuje štýlovú domácnosť

Maximalizovať kuchynský priestor a zároveň dovoliť naplno prejaviť tvorivosť je to, čo sa všetci snažíme dosiahnuť. Keď ide o naše vlastné “srdce domova“, zvykne nám viac záležať či skutočne trávime čas v kuchyni. Unikátny koncept kuchynského ostrova s príťažlivou zabudovanou pohovkou môže podnietiť vašu kreativitu vo chvíli, keď uvažujete o renovácii vášho kuchynského priestoru. Spoločnosť Meyers Touch reaguje na požiadavku jeho klientov vlastniť kuchyňu, ktorá spája výhľad na záhradu práve s týmto nezvyčajným projektom: moderným kuchynským ostrovom so zabudovanou pohovkou, kde si rodina môže užívať výhľad na záhradu.

kitchen island with built-in sofa (1)

Podľa interiérového architekta a dizajnéra boli klienti priam nadšení, že vyšli ich požiadavkam v ústrety práve takýmto kreatívnym spôsobom: “ Teraz majú k dispozícii kuchyňu s množstvom prirodzeného svetla prúdiacim dovnútra. Farby a materiály poskytujú prepojenie s existujúcou dubovou podlahou v chodbe. Ohromujúce kuchynské jednotky značky SieMatic so zabudovanými spotrebičmi značky Gaggenau and Miele sa vynímajú svojím vysoko lesklým čiernym lakovaným povrchom. Majitelia tejto nehnuteľnosti a ich hostia si môžu vychutnávať výhľad na záhradu z celej kuchyne, najmä však z ich na objednávku vyrobenej, ležérnej jedálenskej časti s matným koženým posedením. Celkový dizajn a zariadenie vyhovujú praktickým a estetickým potrebám, vďaka čomu vytvárajú uvoľnené prostredie na bývanie.

Tým že sa spoločnosť Myers Touch zamerala na vytvorenie “zákazkových kuchynských obytných priestorov, ktoré ponúkajú oveľa viac než len tradičné prostredie na varenie“ natrafila týmto odvážnym kuchynským projektom na tvorivý jackpot. Sme si istí, že táto konkrétna tvorivá kuchyňa bude predmetom rozhovorov aj v nasledujúcich týždňoch.

kitchen island with built-in sofa (2)

kitchen island with built-in sofa (3)

kitchen island with built-in sofa (4)


zdroj: freshome