Miestnosť obytných interiérov navodzuje mestskú atmosféru

Stanley Tham a jeho tím dizajnérov v KNQ spolupracovníci + Dizajnéri Vievva odhalili v Singapure galériu životný štýl, obytný interiér predvádzacej miestnosti pojatý trocha inak. Či je to už druh hudby prúdiaci z hudobného systému, umelecké diela zavesené na stenách, vôňa v izbách alebo lôžkoviny v ktorých niekto bude spať, galéria - zariadená tak, aby napodobnila jednoizbový apartmán - slúži na prezentáciu pre vlastníkov domov za účelom predstaviť im dokonalý životný štýl.

contemporary loft

Dizajnéri vytvorili interiéry mestského štýlu, ktoré sa snažia zachytiť podstatu mestského života a zahrnúť doň záľuby a luxus, ktoré si v modernej spoločnosti doprajeme. Na jednej strane môže byť ich vzhľad odvážny a surový, no predsa dokáže byť zároveň sofistikovaný a s vysokým leskom. V skratke, dokáže spojiť estetickosť odlišných kultúr, vďaka čomu dokáže dosiahnuť a vyvolať 'medzinárodný' pocit. [Fotografie a informácie poskytnuté prostredníctvom e-mailu od KNQ spolupracovníkov + Dizajnérov Vievva]

ideas modern interiorminimalist apartment (4)minimalist apartment (5)minimalist apartment (6)minimalist apartment (7)minimalist apartment (8)minimalist apartment (9)minimalist apartment (10)minimalist apartment (11)minimalist apartment (12)minimalist apartment (13)minimalist apartment (14)minimalist apartment (15)minimalist apartment (16)minimalist apartment (17)



zdroj: freshome