Možnosti uskladnenia bicyklov: Moderná garáž pre bicykle

Zážitky, ktoré človek získa pri bicyklovaní, sú každému vzácne. Je ťažké ignorovať slobodu, ktorú vďaka bicyklu získate, či ho už používate v meste alebo v prírode. Ale kam odložiť bicykel keď ho nepotrebujete? Táto zamykacia úschovňa na bicykle pochádza zo šikovných myslí londýnskych staviteľov domov na stromoch s názvom Treesaurus.

Nakoľko títo tvorivý dizajnéri postavili množstvo domov na stromoch, ktoré poskytujú deťom množstvo priestoru na hranie, rozhodli sa nájsť riešenie na uskladnenie bicyklov. Rozhodli sa tak preto, aby deti aj dospelí mohli stráviť čas vonku v záhrade pri hrách. Toto je riešenie uskladňovania bicyklov, ktoré si určite budete pamätať.

Outdoor Bike Garage (1)

Konštrukcia kôlne pre bicykle je vyrobená z odolného hliníka. Vďaka tomu je táto úschovňa bicyklov dostatočne pevná a ľahko sa používa. Na jej pokrytie bolo použité odolné tvrdé drevo a na jej vrchu sa nachádza zelená strecha. Treesaurus vám môže postaviť úschovňu bicyklov podľa vašich prianí. Na vrch strechy si môžete vybrať výsadbu z lúčnej trávy, lúčnych kvetov alebo zmes divých kvetov a zelených rastlín. Vďaka tomuto úžasnému riešeniu uskladňovania bicyklov nestratíte na vašom dvore ani malý kúsok zelene.

Čo je viac priateľské k prírode než úschovňa bicyklov so strechou plnou zelene, ktorá bude inšpirovať iných a vydrží dlhú dobu?

Outdoor Bike Garage (2)

Zdá sa, že dizajnéri mysleli na všetko: "verzia pre štyri bicykle je malá a trošku širšia než meter, vďaka čomu sa zmestí takmer na každú príjazdovú cestu vedľa auta, pričom nemusíte preparkovať auto, aby ste sa dostali k bicyklu." Pokiaľ ide o bezpečnosť, bicykle sú bezpečne zamknuté päť – pákovými zámkom, ktorý sú zabudovaný do dverí. S touto úschovňou na bicykle je váš majetok v bezpečí. Už sa viac nebudete potkýnať o ležiaci bicykel, pretože táto garáž pre bicykle dokáže pojať nielen váš bicykel, ale aj ďalšie. Táto moderná úschovňa na bicykle určená pre exteriér môže vyrobená pre dva alebo viac veľkých bicyklov.

Garáž pre bicykle prekonáva akékoľvek výhovorky. Už sa nemusíte obávať o bezpečnosť vášho bicykla. O čo viac, už nemôžete použiť výhovorku, že nemáte pre bicykel miesto. Vďaka tejto garáži vo vašej záhrade a budete hneď cítiť slobodne!

A keďže vaše bicykle sú teraz bezpečne uložené vonku, možno by ste si radi pozreli týchto 10 originálnych spôsobov ako zmeniť váš dom na ekologicky priateľský domov plný zelene.

Outdoor Bike Garage (3)Outdoor Bike Garage (4)Outdoor Bike Garage (5)Outdoor Bike Garage (6)Outdoor Bike Garage (7)Outdoor Bike Garage (8)Outdoor Bike Garage (9)Outdoor Bike Garage (10)Outdoor Bike Garage (11)Outdoor Bike Garage (12)Outdoor Bike Garage (13)Outdoor Bike Garage (14)



zdroj: freshome