Nástenná maľba spestrujúca byt vo Varšave

Shades of White je moderný domov, ktorý sa nachádza vo Varšave v Poľsku. Tento elegantný interiérový dizajn bol koncipovaný dizajnérmi z Mood Works. Podľa architektov, "jeden z hlavných cieľov tohto projektu bolo zachovanie pôvodného rozloženia budovy. S drobnou úpravou rozloženia priečkových stien bolo možné dodať priestoru nový výraz a energiu, a vytvoriť v interiéri ľahkú a vzdušnú atmosféru." Byt na obrázkoch nižšie má celkovú rozlohu 140 metrov štvorcových a zahŕňa špeciálny kútik s umeleckým nádychom.

ideas modern residence

Rozloženie je dizajnérmi opísané ako jednoduché a vzdušné, "s osobitou dennou zónou, ktorá zahŕňa obývaciu izbu spojenú s jedálňou, a praktickú kuchyňu s posuvnými dverami, ktoré schovajú všetky spotrebiče, keď ich práve nepoužívate. V súkromnej zóne môžete nájsť útulnú spálňu, kúpeľňu, šatník a práčovňu. Tieto dve zóny sú oddelené nástennou maľbou od poľského grafického umelca menom Tymek Jezierski, ktorá zdôrazňuje moderný charakter nájomného bytu." (Fotografia: Rafał Lipski)

modern residence (2)modern residence (3)modern residence (6)modern residence (7)modern residence (8)modern residence (9)modern residence (10)modern residence (11)modern residence (12)modern residence (13)modern residence (14)modern residence (15)modern residence (16)



zdroj: freshome