Ohromujúce dubové kuchynské skrinky a ostrovček od Smallboneof Devizes

Pohľad na ohromujúce dubové kuchynské skrinky mi pripomína dizajn, ktorý ešte nezomrel a nádherné nápady sa stále realizujú tak ako tieto skrinky a ostrovček navrhnutý Smallbone of Devizes. Všimnite si detaily dreva, ktoré sú prítomné na pulte ostrovčeka. Toto je Brasserie línia, ktorej inšpirácia bola premyslená a zámerne využíva latky z dubu a ladí ich dohromady. Pripomína vám to takmer bowlingovú halu. Tento unikátny drevený detail bol zvolený kvôli jeho výrazu uzlov a iných nedokonalostí, ako keby drevo rozprávalo davom svoj vlastný príbeh. Užívam si návštevu Brasseries v Paríži a môžete vidieť ako to inšpirovalo použitie dreva, hrncov a iného visiaceho náčinia. Pre mňa najpútavejším prvkom je množstvo stoličiek a to ako celý priestor zapadá do seba. Pri pohľade na konfiguráciu máte pocit, že obsluhujete barový pult. Stoličky sú správne rozmiestnené a veľmi pohodlné a sú v centre diania. Len si predstavte ako ráno sedíte pri šálke kávy pri bare a sledujete ako ľudia vchádzajú a vychádzajú a berú si nápoje.

Celé rozmiestnenie je tak premyslené a môžete to aj vidieť na obrázku vyššie. Je to skvelý funkčný priestor, ktorý môže byť využitý na všeličo. Všimnite si ako vyniká drevený detail na ostrovčeku. Dubové skrinky sú nádherné konštruované a usporiadané tak, aby ponúkali priestor na vystavenie dekoratívnych predmetov.

Zistil som, že tento uhol najviac ukazuje aký je veľký priestor určený na sedenie a ostrovček. Milujem predstavu, že sa rodina zhromaždí okolo stola a vykonáva také aktivity ako konverzácia, domáce úlohy, prácu s počítačom alebo varenie a sú spolu ako jeden celok.

Môžete vidieť medené hrnce a panvice, ktoré sa ťahajú až k úžasným kávovarom v Brasseries. Aby bol kov žiarivý, vyžaduje si to leštenie, ale ak sa naozaj posnažíte, vidíte aké sú výsledky skvelé.

Drevený detail na skrinkách je veľkolepý. Je na nich toľko rôznych vírov a žíl, ktoré robia z každej zásuvky unikátny kus. Smallbone of Devizes vedia tieto drevené detaily natrieť na hocijakú farbu ak si to majiteľ domu žiada. Náter na mieru je dostupný taktiež ak chcete dosiahnuť iný výraz.

Mám rád keď vidím skladovací priestor keďže chcem vedieť aké užitočné to môže pre mňa byť. Myslite na svoj vlastný štýl varenia a na to, kde chcete mať veci po ruke. Podľa toho zistíte, či je toto dobré riešenie pre vaše potreby.


Niektorým sa nemusí páčiť farba a kovové vrchy, ale myslím si, že to zlepšuje celkový dizajn. Miešanie dreva s kovom je neobvyklé, ale tu to funguje. Myslím, že ak by bolo všetko len z dreva, pôsobilo by to umlčane a chýbal by tomu kontrast. Farby, ktoré sa dajú pridať môžu ísť od neutrálnych až po súčasné vytvárajúc efekt, ktorý sedí vašim osobným dekoračným chutiam.


Zdroj: Furniturefashion