Podkrovný apartmán netradične ale štýlovo zariadený

Tento pestrý a oživený podkrovný apartmán, ktorý sa nachádza v bývalej továrni v blízkosti Edgware Rd v Londýne, vo veľkej Británii, bol navrhnutý Štúdiom Cloud. Pri každom kroku cítite, ako tento hravý a umelecky ladený apartmán vyžaruje pozitívnu energiu. Otvoreným priestranstvom salónika, kuchyne a jedálne preniká prirodzené svetlo, ktoré stanovuje ovzdušie svetlého domova s jedinečným charakterom. Dynamika je dosiahnutá prostredníctvom početných línií, ktoré vo všetkých častiach interiéru upriamujú aj odvádzajú pozornosť diváka.

design modern loft

Tu je viac informácií priamo od dizajnérov: "Apartmán, ktorý sa nachádza v prebudovaných priemyselných priestoroch, bol štúdiom Cloud úplne preorganizovaný tak, aby sa vytvorili dve spálne a rozľahlý otvorený priestor obývacej izby. Architektonické prvky apartmánu sa vyznačujú priemyselnou atmosférou (betónové stropy, Critallové okná a odhalené potrubia). Čisté línie a vysoké stropy boli zdôraznené svetlou Douglasovou podlahou zo širokých dosiek a modernou kuchyňou." Na rozdiel od energickej sociálnej zóny, spálne inšpirujú pokoj. Tento pocit bol dosiahnutý s pomocou jemných odtieňov bielej a béžovej farby spolu so značným využitím dekorácií. Pozrite sa naň a dajte nám vedieť, aký je váš názor! [Fotografie boli dodané Štúdiom Cloud]

interior modern loftmodern loft (3)modern loft (4)modern loft (5)modern loft (7)modern loft (8)modern loft (8,3)modern loft (8,12)modern loft (9)modern loft (10)modern loft (11)

Zdroj: freshome