Pozoruhodný štvorposchodový moderný dom v horách Jalisca v Mexiku

Odporujúc princípom tradičnej horskej architektúry, Agraz Arquitectos predstavilo veľmi modernú rezidenciu v Santa Anita Golf Klube Tlajomulco v meste Jalisco v Mexiku. Postavený na výrazne svahovitom pozemku, tento projekt je štruktúrovaný na štyroch úrovniach: "prvá je vyhradená pre automobily, ďalšia pre spoločenské priestory (kuchyňu, jedáleň a obývaciu izbu), na tretej sa nachádza hlavná spálňa a vedľa nej rodinná miestnosť a štvrtá je určená pre chlapčenskú a dievčenskú spálňu, ktoré majú najlepší výhľad vďaka ich umiestneniu v najvyššom bode terénu."

architecture Mountain-House-modern design

Tieto štyri úrovne sú prepojené prostredníctvom centrálneho schodiska. Okrem toho bol dodatočne pridaný aj výťah, ktorý obohacuje celkový dizajn praktickým vybavením. Jeden z najokázalejších interiérov v Horskom dome je vínna pivnica, ktorá je dokonale integrovaná do skalnatej horskej steny a predsa sa vyznačuje elegantnou povrchovou úpravou. Vychutnajte si virtuálnu prehliadku umiestnenú nižšie a dajte nám vedieť svoj názor!

facade Mountain-House-modern designfront Mountain-House-modern designMountain-House-modern design (5)Mountain-House-modern design (6)Mountain-House-modern design (7)Mountain-House-modern design (8)Mountain-House-modern design (9)Mountain-House-modern design (10)Mountain-House-modern design (11)Mountain-House-modern design (12)Mountain-House-modern design (13)Mountain-House-modern design (14)Mountain-House-modern design (15)Mountain-House-modern design (16)Mountain-House-modern design (17)Mountain-House-modern design (18)Mountain-House-modern design (19)



zdroj: freshome