Štýlové mačacie lôžka a kukly pre náročných domácich miláčikov

Dizajnérsky svet neustále prichádza s kreatívnymi nápadmi ako začleniť nábytok pre domácich miláčikov do moderných domácností. Výsledkom plodnej spolupráce medzi Aude Sanchez a Guillaume Gadenne je spoločnosť Meyou Paris, ktorej cieľom je ponúknuť majiteľom mačiek nábytok, ktorý je v súzvuku s harmóniou ich domácností.

Dvojica predstavila sériu očarujúcich lôžok a kukiel pre mačky, ktoré sa vyznačujú elegantným vzhľadom. Spoločnosť sa vyjadrila: " Na základe prieskumov bolo zistené, že mačky — prirodzení predátori — potrebujú priestor, kde sa môžu ukryť, hrať, oddychovať a sledovať svoje okolie bez toho, aby si ich niekto všímal alebo vyrušoval. Potrebujú svoje vlastné kráľovstvo. Avšak ich kráľovstvo sa nachádza uprostred toho nášho. Tak prečo neurobiť radosť všetkým! "

S názvom "exkluzívny nábytok pre náročnú mačku," kampaň Kickstarter bola iniciovaná spoločnosťou Meyou Paris a hneď zo začiatku si získala fanúšikov mačacích kukiel po celom svete. Pre hravé oboznámenie sa s touto novinkou si pozrite video umiestnené nižšie:


Rafinovaný dizajn troch typov mačacích postieľok (s názvom Klbko, Kocka a Posteľ) kombinuje zaoblené a priame línie, čím vytvára elegantnú kuklu pre mačky. Zvieratká vyznačujúce sa od prírody svojou zvedavosťou a hravosťou ich budú môcť využiť ako úkryt na sledovanie okolitého sveta, schovávanie, zdriemnutie alebo jednoducho na ostrenie pazúrikov. Produkty vyrobené z vysoko kvalitného materiálu sú dostupné v štyroch rôznych farbách. Vychutnajte si fotografie a dajte nám vedieť svoj názor!

ideas modern cat furnituremodern cat furniture (1)modern cat furniture (4)modern cat furniture (5)modern cat furniture (6)modern cat furniture (7)modern cat furniture (8)


Zdroj: freshome