Prirodzené materiály zdobiace moskovský apartmán

Mladá rozrastajúca sa rodina poverila Alexandru Fedorovú, aby im v susedstve Moskvy navrhla moderný apartmán s rozlohou 165 metrov štvorcových. Možno si pamätáte jej posledný projekt, tento minimalistický moderný dom v rezidenčnom komplexe Sparrow Hills, alebo luxusný apartmán okorenený inšpirujúcimi prvkami nábytku v moskovskom regióne Zelenograd. Tento krát sa však pozrieme na sofistikovaný dizajn, ktorý vzdáva poctu modernému bývaniu, a zároveň zahŕňa vysokú úroveň pohodlia a tepla. Prírodné materiály sú za účelom vytvorenia príjemnej atmosféry použité v celej obytnej ploche.

ideas modern apartment

Steny sú skrášlené drevenými panelmi a semišom, zatiaľ čo podlaha má povrch z prírodného kameňa a dubu. Na rozdiel od moderných schém, na tomto mieste je dynamika prezentovaná vkusným spôsobom. Jemné odtiene bielej, svetlo hnedej a béžovej farby sú v kontraste so žltým čalúnením stoličiek v jedálenskej časti a kvetináčmi so živou zeleňou v spálni. V kľúčových zónach apartmánu sú umiestnené inšpiratívne dekoratívne prvky, ktoré zlepšujú optickú príťažlivosť inak nudných kútov. Umožníme vám objaviť viac tým, že si sami pozriete nižšie umiestnenú galériu. [Za fotografie vďačíme Dizajnovému štúdiu Alexandry Fedorovej]

interior modern apartmentmodern apartment (4)modern apartment (5)modern apartment (6)modern apartment (7)modern apartment (8)modern apartment (9)modern apartment (10)modern apartment (11)modern apartment (12)modern apartment (13)modern apartment (14)modern apartment (15)modern apartment (16)modern apartment (17)modern apartment (18)modern apartment (19)modern apartment (20)modern apartment (21)modern apartment (22)modern apartment (23)modern apartment (24)modern apartment (26)



zdroj: freshome