Urobila by vás kúpa tejto pobrežnej vily šťastnejšími?

Našu pozornosť púta prirodzená krása Stredozemného mora vďaka výhľadu cez sklenené steny. Ten sa stal kotvou potrebnou na sprostredkovanie pocitu slobody v tejto nádhernej vilke so šiestimi spálňami na pobreží ostrova Mallorca, v regióne Santa Pola. Zatiaľ čo zeleň obklopuje slnkom ožiarené architektonické prvky, pri pohľade na vodu máte možnosť v diaľke vidieť Malgratské ostrovy. Matka Príroda ponúka inšpiráciu vo všetkom okolo nás a zároveň sa uisťuje, že sa k nej vrátime zas a zas.

Vychádzajúc z vizuálneho zážitku, ktorý poskytuje výhľad na Egejské more, táto na juh orientovaná panoramatická vila pozýva vychutnať si vodu vo forme tmavomodrého vonkajšieho bazéna.

Mallorca waterfront designer villa for sale (1)

V exotickej lokalite medzi prístavom Puerto Adriano a Námorným klubom Santa Ponsa sa táto luxusná vila s rozlohou 420 metrov štvorcových rozprestiera na pozemku o veľkosti 1 250 štvorcových metrov. Otvorené a uzavreté terasy vedú do žiarivého interiéru, ktorý má na všetkých troch poschodiach prístup k úžasnému prostrediu vonku. Čisto biely interiér sa stretáva s blankytne modrou farbou oblohy odrážajúcej sa od morskej hladiny, čím dodáva luxusnej vile pohodlnú a jedinečnú atmosféru.

Mallorca waterfront designer villa for sale (2)

Vďaka otvorenej dispozícii interiéru vás pri vstupe vila privíta spoločenskou časťou, kde je konferenčný stolík obklopený bielou pohovkou a kde jedálenský stôl pre 10 osôb plynule zapadá do celkovo čistého vzhľadu miestnosti. Monotónnosť priestoru narušujú modré jedálenské stoličky, ktoré zároveň napodobňujú farebnú paletu exteriéru. Okrem toho naznačujú nečakanú farebnú zmenu chrómového a čierno bieleho dizajnu kuchyne. Na dolnom poschodí sa nachádzajú súkromné priestory, ktoré pozostávajú z piatich elegantných spální a dodatočnej spálne pre obsluhu, z ktorých každá má výhľad na more. Priestor suterénu je vyhradený pre plne vybavené wellness centrum, vrátane sauny, tureckých kúpeľov a vírivky. Príjemný komfort zabezpečuje podlahové kúrenie, zatiaľ čo drevené a mramorové podlahy skrášľujú otvorený priestor suterénu. Okrem toho priľahlá garáž poskytuje parkovací priestor pre dve autá. Je tu podľa vás niečo, čo tejto vile chýba?

Predaj tejto dizajnovej pobrežnej vily na ostrove Mallorca nájdenej na stránke Home Design sprostredkúva spoločnosť Mallorca Gold. Takže ak hľadáte dom s v rozpočte do 4 800 000 €, len do toho a pošlite nám fotografiu svojho obľúbeného výhľadu!

Mallorca designer villa for sale (3)

Mallorca designer villa for sale (4)

Mallorca waterfront designer villa for sale (5)

Mallorca waterfront designer villa for sale (6)

Mallorca waterfront designer villa for sale (7)

Mallorca waterfront designer villa for sale (8)

Mallorca waterfront designer villa for sale (9)

Mallorca waterfront designer villa for sale (10)

Mallorca waterfront designer villa for sale (11)

Mallorca waterfront designer villa for sale (12)

Mallorca waterfront designer villa for sale (13)

Mallorca waterfront designer villa for sale (14)

Mallorca waterfront designer villa for sale (15)

Mallorca waterfront designer villa for sale (16)

Mallorca waterfront designer villa for sale (17)

Mallorca waterfront designer villa for sale (18)

Mallorca waterfront designer villa for sale (19)
ZDROJ: Freshome